PRIVATLIVSPOLITIK

Introduktion
Når du besøger Jørlunde Kirkes website, indsamles der maskinmæssige oplysninger om dig, som bruges til at få hjemmesiden til at fungere korrekt. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies” - tekstfiler der gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som fx virus.

Du har selv mulighed for at slette eller blokere for cookies i din browser.

Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du risikere, at websitet ikke fungerer som tiltænkt.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker fx ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores eventuelle nyhedsbrev.

Hjemmesiden indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail i forbindelse med tilmelding til vores eventuelle nyhedsbrev. Ved tilmelding til modtagelse af nyhedsbrev og ved indsendelse af informationer i øvrige formularer eller mail betragtes det som accept af vilkår.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Menighedsrådets medlemmer har deres egne mailløsninger. Brug derfor helst mailadressen 7427@sogn.dk, når du skriver til menighedsrådet som helhed. 

Ansøgninger og mails med andre personfølsomme oplysninger bør sendes til 7427fortrolig@sogn.dk.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger for at kunne levere den betjening, du har efterspurgt - fx svar på en henvendelse. Herudover anvendes oplysningerne til teknisk at optimere brugen af hjemmesiden.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Ansøgninger om stillinger ved kirken opbevares, så længe ansøgeren er ansat (og derefter yderligere seks måneder). Øvrige ansøgninger slettes senest tre måneder efter, at stillingen er besat. Uansøgte ansøgninger skal du selv bede om, at vi sletter.

Økonomiske oplysninger opbevares i Kirkeministeriets systemer (km.dk) og i de systemer, som vores eksterne regnskabsfirma (kirkeadministration.dk) anvender, og gemmes i de pligtige "indeværende år plus fem år".

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet videregives IKKE til tredjepart. Vi anvender ikke analyseværkstøjer som fx Google Analytics.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Kirkens hjemmeside bruger den teknik, som er stillet til rådighed af vores leverandør, dkm.dk.

Oplysninger, der håndteres via kirkens uofficielle Facebookside ("Jørlunde Kirke") er ikke underlagt menighedsrådets kontrol. Henvendelser derom bedes rettet direkte til sognepræst Victor Madsen Greve (vim@km.dk).

 

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til sognepræsten. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.