Sognepræst Victor Greve er sygemeldt til 18. maj og træffes derfor ikke p.t. Henvendelser i forbindelse med kirkelig betjening kan rettes til provst Eskil S. Dickmeiss, tlf. 2345 1829.

VIKAR FOR VICTOR GREVE FRA 1. MAJ

Konfirmandundervisningen varetages af sognepræst Martin Ravn på de tider, der allerede er aftalt.

Selve konfirmationerne i slutningen af april gennemføres af sognepræst Martin Ravn, der desuden fra 1. maj vil være vikar for Victor Greve under dennes sygemelding.

Oplysninger om kontakt til Martin Ravn vil komme på hjemmesiden snarest muligt.

VARSEL OM LOCKOUT KAN OGSÅ RAMME JØRLUNDE SOGN!

Opdateret 18. april:

I forbindelse med overenskomstforhandlingerne er der varslet lockout på en lang række områder landet over. Hvis ikke strejker og lockout når at blive aflyst forinden, vil det blandt andet ramme Jørlunde Kirke hårdt.

I så fald vil der fra og med 8. maj (strejke) eller 12. maj (lockout) 2018 ikke blive udført arbejde, som normalt varetages af vores medarbejdere på kirkegården, i kirken og i sognehuset. Det vil påvirke gudstjenester, babysalmesang, kor, brug af sognehuset, begravelser og bisættelser, bryllupper, barnedåb og sikkert mere.

Menighedsrådet håber, at det ikke kommer så vidt, og vil på hjemmesiden løbende skrive, når der er nyt i sagen.

FREDAGSCAFÉER I SOGNEHUSET I APRIL OG MAJ

Graver Denis og kirketjener/kirkesanger Ellen inviterer til fredagscafé. Alle, der har lyst til hyggeligt socialt samvær, er hjerteligt velkomne.

Vi mødes fredag 20.april og 25.maj kl. 13-15 i Sognehuset. 20. april vises den nyrestaurerede og meget roste Jørlundefilm.

Der vil være rigeligt med hjemmelavet kage og masser af frisklavet kaffe!