Sognepræst Victor Greves sygemelding er forlænget til d. 7. juni og træffes derfor ikke p.t. Henvendelser i forbindelse med kirkelig betjening kan rettes til Martin Ravn tlf. 6166 0749, email: mra@km.dk

2. PINSEDAG I SLAGSLUNDE SKOV

Vejret og skoven viste sig fra deres bedste side under den traditionelle fælles gudstjeneste i Slagslunde Skov.

FUGLESKRÆMSLER PÅ KIRKEGÅRDEN!

Fuglene har desværre været hårde ved mange af de nyplantede stedmoderblomster. Det har vist sig, at det var det varme, tørre vejr, der fik dem til at rykke de nyvandede planter op for at drikke. Nu har Denis stillet vand frem til dem rundt omkring på kirkegården. Men indtil de nye blomster ankommer, kan der desværre se lidt bart ud på nogle af gravstederne.

VIKAR FOR VICTOR GREVE FRA 1. MAJ

Sognepræst Martin Ravn vil fra 1. maj være vikar for Victor Greve under dennes sygemelding.

Oplysninger om kontakt til Martin Ravn vil komme på hjemmesiden snarest muligt.

LOCKOUT SYNES AFVÆRGET!

Opdateret 30. april:

Det lader heldigvis til, at risikoen for lockout er afværget. Dermed kan planlagte aktiviteter gennemføres som normalt.

FREDAGSCAFÉ I SOGNEHUSET I MAJ

Graver Denis og kirketjener/kirkesanger Ellen inviterer til fredagscafé. Alle, der har lyst til hyggeligt socialt samvær, er hjerteligt velkomne.

Vi mødes fredag 25.maj kl. 13-15 i Sognehuset.

Der vil være rigeligt med hjemmelavet kage og masser af frisklavet kaffe!