SOGNEPRÆST

Victor Madsen Greve

Bregnerød Byvej 13A
3520 Farum

Kontor i Jørlunde Sognehus.

Mandag fri.

Mobil 51 50 25 79.

E-mail: vim@km.dk

TORSDAGSCAFÉ 28. FEBRUAR KL. 13 I SOGNEHUSET

Skal vi forbyde "Den danske sang er en ung blond pige"?

Selv om den nåede en kort overgang at blive forbudt på CBS i København, så sejrede fornuften dog til sidst. I modsat fald ville højskolesangbogen nok hurtig blive en tynd pamflet uden almen interesse.

Men der er flere sange i højskolesangbogen, der har været udsat censur gennem tiderne, eller som skulle have været censureret bort. De slap igennem nåleøjet, fordi det danske sprog har nuancer, ikke alle udlændinge forstår umiddelbart. Men der kan være flere årsager til, at de blev uønskede.

Det taler vi om og synger højskolesangene, som har været i kritikkens nådesløse søgelys igennem tiden.
I anden time synger vi sange til tekster af St. St. Blicher.

Kirkens organist vil akkompagnere og kommentere undervejs!

Kaffe og kage serveres.

VINTERSVANERNE ER TILBAGE!

Fra ornitologisk hold forlyder det, at der ikke er tale om sangsvaner, men om gransvaner, som vores graver, Denis, har kreeret.

KORET MIXOS FRA ØLSTYKKE SANG JULEN IND

Koret Mixos var i fin form og blev suppleret af Marika og med Christian på klarinetter.
Marika Tinggaard og Christian Coff

Bemærk, at ændringer til oplysningerne i kirkebladet kan ses på hjemmesiden.