SOGNEPRÆST

Victor Madsen Greve

Bregnerød Byvej 13A
3520 Farum

Kontor i Jørlunde Sognehus.

Mandag fri.

Mobil 51 50 25 79.

E-mail: vim@km.dk

FREDAGSCAFÉ I SOGNEHUSET NÆSTE GANG FREDAG 26. OKTOBER KL. 14 TIL 1545

Graver Denis inviterer igen til fredagscafé. Alle, der har lyst til hyggeligt socialt samvær, er hjerteligt velkomne.

Vi mødes fredag 26. oktober kl. 14-1545 i Sognehuset, hvor temaet vil være fællessang, og hvor vores organist, Poul Lorentzen, vil akkompagnere på klaver.

Der vil være rigeligt med kage og masser af frisklavet kaffe!

VELKOMMEN TIL VORES NYE KIRKETJENER/KIRKESANGER OG KORLEDER!

Fra 1. oktober 2018 er Marika Thinggaard vores nye kirketjener/kirkesanger og korleder. Hun er uddannet ved Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus i 2008 og har tidligere været kirketjener ved Sjælør Kirke og kirkesanger ved Silkeborg Kirke og Hasle Kirke.

Foruden sangen mestrer hun klarinet, saxofon og fløjte, som vi kan håbe på at høre nærmere til.

Hun er ansat med 30 timer pr. uge, hvoraf de 18 timer som kirketjener. Tag godt imod Marika!

Bemærk, at ændringer til oplysningerne i kirkebladet kan ses på hjemmesiden.