SOGNEPRÆST

Victor Madsen Greve

Bregnerød Byvej 13A
3520 Farum

Kontor i Jørlunde Sognehus.

Mandag fri.

Mobil 51 50 25 79.

E-mail: vim@km.dk

VINTERSVANERNE ER TILBAGE!

Fra ornitologisk hold forlyder det, at der ikke er tale om sangsvaner, men om gransvaner, som vores graver, Denis, har kreeret.

DE NI LÆSNINGER: SØNDAG D. 16. DECEMBER KL. 16

På orglet er Frederik Magle.

De ni læsninger er en musikgudstjeneste, hvor der gennem ni bibeltekster fortælles om syndefaldet, Guds udvælgelse og frelse, sådan som den udspilles i den bibelske historie. Traditionen med de ni læsninger stammer fra England, hvor den blev holdt første gang i 1918 i Kings College Chapel i Cambridge.

I Danmark er det blevet en tradition at holde de ni læsninger i ugerne op til jul. I England holdes de ni læsninger juleaften.

Følgende bibeltekster bruges ofte til de ni læsninger:
1. Læsning: Første Mosebog 1,1-8, 1,26-28 og 1,31-2,4
2. Læsning: Første Mosebog 3,8-15
3. Læsning: Salme 88,2-8
4. Læsning: Esajas’ Bog 9,1-6
5. Læsning: Esajas’ Bog 11,1-10
6. Læsning: Lukasevangeliet 1,26-38
7. Læsning: Lukasevangeliet 2,1-7
8. Læsning: Lukasevangeliet 2,8-14
9. Læsning: Johannesevangeliet 1,1-14

KORET MIXOS FRA ØLSTYKKE SANG JULEN IND

Koret Mixos var i fin form og blev suppleret af Marika og med Christian på klarinetter.
Marika Tinggaard og Christian Coff

Bemærk, at ændringer til oplysningerne i kirkebladet kan ses på hjemmesiden.

Hvis kirkebladet ikke kommer i postkassen senest en uge efter, at det ses på hjemmesiden, vil vi gerne vide det.