Sognepræst Victor Greve, Jørlunde Sognehus, Bygaden 26, 3550 Slangerup

vim@km.dk

Syng med-aften onsdag den 17. maj kl. 20.00 i Sognehuset, Bygaden 26 i Jørlunde

Kai Normann Andersen - Den sky romantiker

Kai Normann Andersen er et kendt navn for de fleste. I hans store produktion af over 900 sange, finder man filmmusik, operetter, syngespil, revyviser og enkeltstående sange. Nogle af hans mest kendte værker er f.eks. musikken til "Mød mig på Cassiopeia" og "Landmandsliv", sangene "Glemmer du" og selvfølgelig "Man binder os på mund og hånd".

Kai Normann Andersen gav ikke mange interviews i sit liv, og vi ved ikke så meget om ham som person og hvor han fik sin inspiration fra. I aften vil pianist Poul Lorentzen og sanger Ellen Kristiansen prøve at gøre os lidt klogere på den sky romantiker ved at fortælle lidt om ham og hans musik. De vil også give enkelte solonumre, og så er der lagt op til fællessang med nogle af hans mest kendte sange.

Gratis entré

(Billeder fra generalprøven)

KIRKEBLAD MARTS-MAJ 2017

KONFIRMANDINDSKRIVNING 2018